USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Показує геніталії та лякає людей: у Луцьку жителі Володимирської бояться виходити з дому через сусіда

21 Вересня 2023 18:09
Лучанка Алла Сенченко, яка була в полоні у окупантів, уже вдома зіштовхнулась з іншою проблемою. У липні ввечері чоловік, який живе поблизу, почав чіплятися. Жінка викликала поліцію. Проте, як стало відомо згодом, Андрій Боблях тримає у страху майже всю вулицю Володимирську.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

«Говорив, що от я такий молодий, в мене немає жінки, я би хотів познайомитися. Він слідкував за мною. Коли я піднімалася сходами, він почав мене лапати за сідниці, обнімати. Я сказала йому не зачіпати мене, а він між першим і другим поверхом почав показувати свої геніталії», – розповіла Алла Сенченко.

Тоді жінка викликала поліцію та написала на нього заяву. Каже: чоловіка забрали та помістили до психлікарні. На нього скаржаться й інші мешканці вулиці Володимирської.

«Я сварилася з ним, казала, щоб він не чіплявся до дітей, які граються поряд», – говорить лучанка Валентина.

Лучанин Олександр також наголосив, що дебошир чіпляється до дітей та заважає спати вночі.

«Діти бояться проходити біля нього, коли йдуть ввечері після школи. Його забрали. У п’ятницю він був у нетверезому стані, дебоширив. Навіть показував дітям причандали та матюкався», – каже Олександр.
Люди розповіли, що живе Андрій разом зі старенькою мамою.

На вулиці згодом журналісти побачили самого Андрія Бобляха – чоловіка, на якого нарікають сусіди, мовляв, тримає всіх у страху. Той розповів, що живе з бабусею та обіцяв більше нікого не чіпати.

«Обіцяю, більше не буду. Говорю чесними словами Аверсу, що більше такого не повториться. Я підходжу, шукаю свою одногодку, щоб знайти собі жінку, створити сім’ю, завести дітей, до школи їх возити. Але не можу знайти, 39 років. Ходжу, спілкуюся, розпитую дівчат. Кажу: «Давай будеш мею квіточкою». Вона каже: «Не можу, в мене є чоловік, в мене є хлопець». Кажу: «Тоді вибачте». Вона каже: «Ну добре, шукай, ще собі знайдеш». Завозили в психлікарню мене, але відпустили. Я більш нічого не буду робити. За малих дітей я пальці любому повідгризаю, якщо малу дитину хтось зачепить. У мене діагноз шизофренія, але я нормальний», – переконує лучанин.

У психлікарні журналістам повідомили, що не можуть розголошувати інформацію про своїх пацієнтів, та пояснили, що треба для того, аби психічнохвору людину тримали у медзакладі і не випускали.

«В людини має бути тяжкий психічний розлад, вона має потребувати стаціонарної допомоги, а не амбулаторного лікування. Основне – коли людина є небезпечною для себе та інших людей», – повідомив т.в.о. медичного директора КП «Волинська обласна психіатрична лікарня Луцька» Сергій Вахно.

У поліції кажуть, що заяву на Андрія справді писали в липні.

«З’ясували, що громадянин перебуває на обліку. Якщо він дійсно вчиняє протиправні дії, то нехай люди телефонують на лінію «102». А поліцейські на місці з’ясовуватимуть ситуацію, чи він дійсно чіплявся, вчиняв якісь розпусні дії», – резюмувала завідувачка сектору комунікації ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
пан Показати IP 21 Вересня 2023 18:54
39 років, чому не в війську?
Анонім до пан Показати IP 21 Вересня 2023 19:22
А навіщо психічно хворий у війську? Х. рашистам на передовій показувати? Таке запитання може задати не пан, а хворий, достроково виписаний з психлікарні.
Фашист до пан Показати IP 22 Вересня 2023 07:59
Пан, на шиї, мотузян. Чого ти не в армії скотина.
Воно ж Показати IP 21 Вересня 2023 19:22
Рахіт рахітом. Що на Володимирській немає когось важче ніж 45 кілограм щоб по гриві міг йому дати?)))) не смішіть))) тримає у страху весь район)))) хааааа виборний-убийца солі))))
А нех знають ! Показати IP 21 Вересня 2023 21:11
Подвиг зробив журналіст, який назвав фамілію фігуранта ! Бо до того ні одної фамілії спійманого на гарячому хабарника, корупціонера, злодія, синяка за кермом, браконьєра вони, напевно, встидалися назвати. А тут як шарахнули гласністю !
ні війні Показати IP 21 Вересня 2023 21:20
чого тільки не вигадаєш, аби не й ти на фронти))
Фашист до ні війні Показати IP 22 Вересня 2023 07:57
Так іди
Мкс 30років назад Показати IP 21 Вересня 2023 22:23
«боблях»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus