USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Показали зруйновану російським ударом Льодову арену у Дружківці

3 Січня 2023 14:30
У Дружківці ракетний удар, завданий росіянами 2 січня, зруйнував Льодову арену «Альтаїр», пошкодив будівлі готелю МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди.

За даними голови Донецької ОВА Павла Кириленка, віддалена від фронту Дружківка у другий день 2023 року зазнала трьох ударів. У результаті зруйновано Льодову арену, пошкоджено будівлі МАН, автовокзал, церкву, житловий будинок та господарчі споруди. Одна людина поранена.

ЗМІ показали фото й відео про те, як виглядає льодова арена «Альтаїр» після обстрілів військами РФ та пожежі внаслідок влучання.
Останнім часом арена працювала як гуманітарний склад.

«Альтаїр» був домашнім майданчиком хокейного клубу «Донбас» із 2014 року. На базі дружківської арени працювала найчисельніша в Україні дитячо-юнацька спортивна школа з хокею і фігурного катання.

Арена приймала чемпіонати України, міжнародні змагання, культурно-масові заходи, була улюбленим місцем відпочинку містян та гостей Дружківки.

ХК «Донбас» зазначає: «Це вже третя домівка, яку втратив донецький клуб через російських окупантів – Палац спорту «Дружба» у Донецьку, «Mariupol Ice Center», а тепер «Альтаїр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 3 Січня 2023 20:38
А хто там жив не хочет розповiсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus