USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Показали уламки батискафа «Титан», які підняли з дна після його вибуху

29 Червня 2023 09:27
Уламки підводного апарату «Титан» підняли на берег після того, як він вибухнув на дні Атлантичного океану майже два тижні тому.

Про це повідомляє Sky News.

На фотографіях видно, як на причалі канадської берегової охорони в Сент-Джонсі, Ньюфаундленд, кілька шматків металевих уламків вивантажують з судна Horizon Arctic.

На одному зображенні видно великий білий шматок зігнутого металу, а на іншому – уламки кабелів та інших механічних деталей.

Уламки були накриті великими брезентовими листами перед тим, як їх забрали кранами.
19 червня стало відомо, що батискаф компанії OceanGate Expeditions із п’ятьма туристами на борту зник під час експедиції до затонулого лайнера Титанік. Апарат Титан перестав виходити на зв’язок.

22 червня уламки батискафа виявили приблизно за 500 метрів від носа потонулого Титаніка. Їхній характер вказує на те, що на судні стався вибух. Екіпаж субмарини оголосили загиблим.

Надсекретна система акустичного виявлення ВМС США зафіксувала вибух батискафа Титан через кілька годин після його занурення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus