USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Показали маєток, в якому переховувався Медведчук

15 Квітня 2022 10:29
Розкіш – це невід’ємна потреба Віктора Медведчука, тож навіть для переховування він обрав не звичайну квартиру, а триповерхові хороми, які розташовані за кілька сотень метрів від його власного великого маєтку, де кум Путіна спершу перебував на домашньому арешті.

Про це йдеться в ТСН.

Майже вісімсот квадратів, шість кімнат та три поверхи. Тут тобі і зелена галявинка і дизайнерський інтер’єр. Ще влітку минулого року цей маєток здавали в оренду за 13 тисяч доларів на місяць і орендаря знайшли – самого Віктора Медведчука. Саме тут кум Путіна переховувався за свідченнями його охоронця. І звідси вирушив у свою невдалу подорож, що закінчилася гучним затриманням.
Цей маєток Медведчук обрав вже після початку війни як сховище.

А поки ж жив у власному, де був під домашнім арештом. Там десятки камер і паркан у кілька метрів заввишки, так щоб не було видно, чим займається власник. Однак за кілька днів до повномасштабного наступу Росії речі з маєтку раптово почали вивозити. Його дружина Оксана Марченко виїхала до Білорусі. Сам Медведчук залишався в маєтку під домашнім арештом, але вже без електронного браслета, а потім втік.

Нині біля маєтку тихо, а за будинком стежить не охорона Медведчука, а поліція. Саме тут вони шукали Медведчука після початку війни, та той вже був по сусідству, прихисток розташований всього в п’ятистах метрах від особняка нардепа. Але тут його ніхто навіть не думав шукати, навіть нові сусіди не знали, з ким ділять вулицю.

«Я не бачила нікого, да я й не виходжу. Та й навіщо воно нам. Менше знаєш, краще спиш», – каже сусідка маєтку.

Про те, що поруч переховувався кум Путіна, вони дізналися з новин. Тепер же тут нікого немає. Ані поліції, ані охорони Медведчука. Єдине нагадування, що він тут був – це свідчення охоронця. А ще все ті ж сусіди, яким буде, що розповісти про свою вулицю.

«Ну, що ми там заглядаєм. Я побачила, ну кажу: хоть тепер наша вулиця буде знаменита.. То я казала, що Меладзе живе на нашій вулиці, а тепер я ще скажу, що переховувався Медведчук», – сміється жінка.

Нагадаємо, у січні суд продовжив Медведчуку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На четвертий день після нападу Росії на Україну стало відомо, що кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук втік.

Служба безпеки України затримала кума Путіна Віктора Медведчука, який хотів утекти через Придністров’я до Москви. Після затримання Медведчука Володимир Зеленський відразу оголосив, що готовий обміняти зрадника на військовополонених українців. Але в Москві на нього не надто чекають. Після затримання Марченко звернулася до президента Зеленського і сказала, що хоче бачити чоловіка на свободі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиняка Показати IP 15 Квітня 2022 12:06
то чого ж він такий зачуханий виліз із тих хоромів?
Маруся Показати IP 16 Квітня 2022 15:28
Я думаю його "зачухали" по дорозі. Але мало дали, як на мене

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus