USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Показали маєток настоятеля Києво-Печерської лаври, який обшукувала СБУ

30 Листопада 2018 15:37
Обшуки вдома у настоятеля лаври СБУ проводила сьогодні від ранку впродовж кількох годин.

Про це повідомив з-під матку настоятеля коресподент 5 каналу.

Він повідомив, що обшук в маєтку Павла завершений і сам митрополит виїхав з маєтку на своєму авто.

Як повідомлялося раніше, СБУ заявила, що в рамках кримінального провадження проводить сьогодні обшуки як Києво-Печерській лаврі, так і за місцем проживання її настоятеля, митрополита Павла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
знайка Показати IP 30 Листопада 2018 15:50
Не краща хатка за наших можновладців і депутатів......
ага до знайка Показати IP 30 Листопада 2018 22:05
а мерзенного крадія пенсій в пенсіонерів хатинку петька порошенка чому на показуєте? і с.чка чорноволиха там нелазить як на майдані в януковичя лазила і очевидно мало їй по рилу надавали!
паства Показати IP 30 Листопада 2018 16:55
Нехай цей «служитель культу» пояснить, чому священики носять на грудях хрести? Чому храми сяють золотом, коли навколо них бродять жебраки? Продайте золото і нагодуйте голодних. Я, впродовж десятків років читаючи Біблію, не уявляю собі, як Христос, який проповідував аскетичний спосіб життя, вийшов би до пастви в золотих перснях, в дорогих шовкових одіяннях, висловив би звучну проповідь про покірливість і сумирність і поїхав обідати з представниками влади на іномарці представницького класу. З коньяком, віскі і чорно-червоною ікрою. Я – православний і звертаюсь до усіх своїх одновірців: вони християни чи ні!?
Че до паства Показати IP 30 Листопада 2018 17:21
Завдяки такого роду попам поняття церква і віра з кожним днем віддаляються один від одного.
Лучанин до паства Показати IP 30 Листопада 2018 18:14
Деякі "служителі культу" звичайно ж заганяються, але ви не дуже уважно читаєте Біблію. Христос зустрічався з усіма верстами населення, в тому числі і з владою. Оті от тогочасні митарі - це сучасні митники хабарники. Мф. 26:6-7 - прочитайте уважно ці рядки. Там розповідається про те як жінка намастила голову Христа дороцінним миром, на що учні Христові сказали: для чого такі витрати, адже можна було б продати миро і роздати бідним. Сказав, щоб залишили її у спокої, бо вона добре зробила йому(в контексті підготовки до погребіння).
Волинянин Показати IP 30 Листопада 2018 19:12
Да вы на Петю оратите внимание и на то что со страной сделали за 5 лет
Справедливий до усіх Показати IP 30 Листопада 2018 19:29
Покажіть будинки депутатів і міністрів. Думаю, не гірші. А що за вкрадені гроші збудовані, то й питайте їх за це. А то розгорнули кампанію проти церкви, скоро будете писати, чим священики обідаютб і скільки разів в туалет ходять.
Лучанин до Справедливий до усіх Показати IP 1 Грудня 2018 16:16
А з яких пір мацковська секта стала церквою? Там у кожного з під ряси кгбешні лампаси стирчать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus