USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Показали відео запуску ракет по Миколаєву

5 Квітня 2022 07:45
4 квітня внаслідок атаки росіян, яка нібито спрямована на «демілітаризацію» України, у Миколаєві загинули десять мирних громадян та понад 60 людей серйозно постраждали.

Про це сказав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Російські окупанти щодня завдають ракетних ударів та артобстрілів по житлових кварталах Миколаївської області, забираючи десятки життів. Лише 4 квітня внаслідок атаки росіян, яка нібито спрямована на «демілітаризацію» України, у Миколаєві загинули десять мирних громадян та понад 60 людей серйозно постраждали.

«Сьогодні (4 квітня, – ВН) у нас через обстріл по мирному місту в середині дня загинула дитина та чоловік.

У торговельних рядах також загинули люди. Дев’ятеро осіб загинули, 61 поранена», – сказав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Він також опублікував відео, на кадрах якого – запуск ракети по Миколаєву з тимчасово окупованої території Херсонської області, а також заява представника Міноборони РФ про обстріл «військових об’єктів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus