USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Погрожував теробороні: на блокпості в Луцькому районі затримали п’яного водія

29 Березня 2022 14:19
У Луцькому районі 25 березня тероборона затримала водія, який сів за кермо з ознаками алкогольного сп’яніння і поїхав через блокпост. Він не хотів зупинятися, тому добровольці викликали поліцію.

Чоловік поводив себе зухвало, проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння не захотів. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Тероборонівці одного з блокпостів Луцького району кажуть, що водій їхав на швидкості і, схоже, не думав зупинятися:

«Розклали їжаки, за допомогою них водій зупинився. Коли він відчинив вікно, ми почули різкий запах алкоголю, зрозуміли, що чоловік п’яний. Він вийшов з автомобіля, а ми одразу викликали поліцію».

За попередньою інформацією, нетверезого водія звати Віталій Виноградов. Окрім того, що був у стані алкогольного сп’яніння, у машині мав предмет, схожий на проблисковий маячок, та три пістолети.

У теробороні зауважили, що водій чи не відразу став грубіянити, поводив себе неадекватно та постійно погрожував.

Згодом чоловік зізнався, що 12 років пропрацював у службах. Цікаво, що проходити тест на стан алкогольного сп’яніння цей чоловік не погодився. Автомобіль водія вилучили на штрафмайданчик.

Читати ще: Колишній член луцького виконкому напав на добровольців на блокпосту

Журналісти поцікавились у поліції, чим завершився цей інцидент. Начальник районного управління поліції відписав: «Немає жодної інформації по цій події. Черговий такого не пам’ятає. Слідчо-оперативна група на блокпости цього дня не виїздила».

Втім, коли отримали фото поліцейської машини з місця події, правоохоронці все пригадали. Кажуть, що на водія склали статтю 130 КУпАП, а машину відправили на штрафмайданчик. Якщо буде лист військової адміністрації, автомобіль передадуть на потреби ЗСУ.

Більше того, як повідомили у пресслужбі, кілька тижнів тому чоловік вже сідав п’яним за кермо. Проблискові маячки мав, але не вмикав, пістолети виявились пневматичними. Поліцейські пояснили, що спецдозволи у такому випадку не потрібні.
Олександра САДОВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 29 Березня 2022 14:29
все вже порішали - керівництво поліції на передову. Смила воювати простим людям за гнид в тилу нема, в цій країні никаються кругом одні щирі в судах,в прокуратурі,в поліції,на митниці і т.д.
Сергій Показати IP 29 Березня 2022 14:35
Менти мента прикривають
мдааа Показати IP 29 Березня 2022 16:47
Ганьба!!!! Якщо після вторгнення в цій країні нічого не змінилося то чим ми кращі за тих фашистських орків?
Lutsk Показати IP 29 Березня 2022 19:17
Підараси! Ось така у нас вся система і за цих придурків гинуть люди!
Вт Показати IP 29 Березня 2022 20:55
Ось це українська система, перейшло з союзу, дещо підправили, а тепер попробуй побори її, а люди далі гинуть
Це не мент це алкаш Показати IP 6 Квітня 2022 16:53
Дивіться його послужив список ст130 КУПАП https://clarity-project.info/person/bd5ea87858a558732cc3e3a1ac9f3d88. Директор фірми Комфорт престиж будівельник за освітою ніколи ні в яких службах не працював.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus