USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Погрожував та матюкався: п'яний український актор протаранив декілька авто. Відео

5 Жовтня 2021 12:47
У мережі з’явилися кадри неадекватної поведінки зірки серіалу «Пес» Михайла Жоніна після аварії, в яку він потрапив у Києві. З’ясувалося, що за кермом, попри алкогольне сп’яніння, перебував саме він.

Телеведучий каналу Live Олексій Павловський поділився своїм обуренням поведінкою актора. Адже той перейшов на відверті погрози в бік журналістів, які приїхали зняти сюжет на місце дорожньо-транспортної пригоди, пише 24 канал.

Помітивши біля свого авто журналістів із камерами, нетверезий Жонін почав поводити себе вкрай зухвало. Він обзивав чоловіків нецензурними словами, а також погрожував і лякав прокляттями. Зокрема, актор обіцяв знайти представників медіа, якщо сюжет про нього вийде в ефір, а також сказав красномовну фразу: «Якщо хочете жити добре, ось цього робити не можна».

Оператор та журналісти у відповідь спокійно йому сказали, що приїхали не сваритися, а просто виконувати свою роботу.

За словами Павловського, у момент аварії за кермом авто насправді перебував нетверезий Жонін. Втім актор почав клеїти дурня і вдавати, нібито автівкою керувала інша людина, адже він протаранив кілька чужих машин.

«Михайло відомий за головною роллю в серіалі «Пес». Кумир багатьох українців та символ справедливості для дітей. Але, на жаль, кумир на телеекрані та людина в реальному житті – суттєво різні», – резюмував журналіст.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!
Аварія за участі авто Volkswagen Жоніна трапилася в ніч проти 3 жовтня у Дніпровському районі столиці.

На щастя, ніхто з людей не постраждав, однак дві машини Subaru та Mercedes зазнали ушкоджень. Актор стверджував, що нібито був пасажиром, а не водієм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
911 Показати IP 5 Жовтня 2021 13:58
дайте йому клікуху собака
Знаючий до 911 Показати IP 5 Жовтня 2021 16:40
Він афно ))
Вова Показати IP 5 Жовтня 2021 21:12
Він просто ще не вийшов з образа поліцейского....
Миша Жонин до Вова Показати IP 6 Жовтня 2021 21:03
Так точно!
Руслан Бондарук Показати IP 7 Жовтня 2021 09:26
Який артист така і поведінка
123 Показати IP 7 Жовтня 2021 11:38
Гнездилов і цим все сказано ( димбил )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus