USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Погрожували сокиркою та вдарили ножем: двоє волинян постануть перед судом

17 Серпня 2023 23:11
До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 44-річним та 47-річним ковельчанами хуліганства із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

За даними слідства, зранку 23 червня 2023 року нетверезі чоловіки в одному з магазинів у Ковелі зчинили конфлікт із 23-річним чоловіком через його татуювання.

Старший зі зловмисників, вісім разів до цього судимий, лаючись, погрожував потерпілому кухонною сокиркою, яку мав із собою.

Його ж спільник, судимий до цього пять разів, наздогнав чоловіка, який хотів уникнути конфлікту, за межами магазину та вдарив його ножем.

На щастя, травма виявилась поверхневою.

Обвинувачені, один із яких перебуває під вартою, а інший – під домашнім арештом, вкотре постануть перед судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ерос Показати IP 18 Серпня 2023 10:45
Усім шанувалникам тату треба бути у готовності відповідати за те що на тебе намальовано перед кримінальним світом - здоров'ям або життям. Для них це код ієрархії і більше того !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus