USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Подвійна втрата для Камінь-Каширської громади: війна забрала двох Героїв

25 Червня 2024 22:23
Подвійним горем і смутком огорнута Камінь-Каширська громада, трагічно і завчасно обірвалися життя двох її краян, вірних воїнів України – Гочачка Валентина Федоровича, 1985 року народження та Гембіка Івана Валерійовича, 1994 року народження.

Про це повідомляє Камінь-Каширська громада.

Солдат Валентин Гочачко загинув 21 червня 2024 року в Харківській області. «Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю нашого Героя. Хай спочиває в мирі, спокої, якого не судилося дочекатися.

Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі співчуття рідним людям Валентина Федоровича. Біль втрати вічний, як і пам’ять про хороброго Захисника України», – йдеться у повідомленні.

Деталі прибуття скорботного кортежу на Батьківщину із полеглим воїном в громаді повідомлять додатково.
Боєць Іван Гембік помер 25 червня 2024 року.

«Дуже тяжко прийняти втрату молодого, повного сил, енергії Захисника. Вічна пам’ять, Слава, честь нашому оборонцю. Хай Господь прийме його душу в свої обійми.

Глибока і невиліковна рана в серцях людей, які знали і любили воїна. Розділяємо горе втрати із рідними Івана Гембіка. Сил, терпіння вам, щоб прийняти страшну втрату.

Герої не вмирають!», – зазначили в громаді.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Захисників. Вічна пам’ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus