USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Подумав, що то сейф: окупант вимагав в українки код від мультиварки

15 Листопада 2022 06:16
Жителька звільненого від окупантів населеного пункту на півдні розповіла, як ворожий військовослужбовець вдерся в її будинок із автоматом і зробив там ревізію. Загарбник вимагав у неї код від мультиварки, бо був певен, що то – сейф.

Чергову історію про слабкість «другої армії світу» до побутової техніки записали на камеру справжні визволителі країни від цього нашестя мародерів, повідомляє Obozrevatel.

З розповіді українки, коли окупант вдерся, до її дому, насамперед для нього диковинкою стала шафа-купе. Жінка каже, що загарбник не міг стримати свого захвату, коли відчиняв та зачиняв дверцята.

«Приходить до нас російський солдат: худе, нещасне таке, понуре. Заходить у кімнату, там шафа-купе: відкриває, а інші дверцята раз і закрилася. Він: «Ухти», – зазначила вона.

За її словами, опісля непроханий гість вирішив зайти на кухню й подумав, що в такій побутовій техніці, як мультиварка, українка зберігає коштовності й гроші.
«Код скажи! Скажи код сейфа!» А я не розумію, що він хоче... Аа, зрозуміла, кажу – це називається «мультиварка», розумієш», – сміючись, пригадала жінка, хоча тоді ворожий солдат тримав у руках автомат.

Вона додала, що також окупанта здивувала арка, на якій ріс виноград у дворі. Її він помітив, коли вийшов з будинку, й назвав «балаганом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus