USD 41.20 41.43
  • USD 41.20 41.43
  • EUR 41.30 41.43
  • PLN 10.50 10.75

Подати покази, повідомити про аварію та отримати розрахунки: у кол-центрі «Луцькводоканалу» – нові можливості

12 Листопада 2021 07:00
КП «Луцькводоканал» розширює функціонал кол-центру – за новим номером 0800 10 40 40 можна не тільки подати показники лічильників холодної та гарячої води, але і повідомити про аварійну ситуацію, отримати дані по розрахунках за послуги.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Зателефонувавши за номером 0800 10 40 40 (усі дзвінки безкоштовні) автовідповідач скерує вас на наступні пропозиції:

1 «Для передачі показників лічильників холодної та гарячої води – натисніть «1»»: ця послуга працюватиме відповідно до роботи кол-центру «Луцькводоканал» – з 20 по 3 число з 7:45 по 20:00 щомісяця;

2 «Для повідомлення про аварійну ситуацію – натисніть «2»»: автоматичне з’єднання з аварійною диспетчерською службою КП «Луцькводоканал». Лучани зможуть одразу повідомляти про аварійні ситуації чи будь-які проблеми в роботі мереж водопостачання і водовідведення. Сервіс доступний цілодобово;

3 «Для отримання інформації по особовому рахунку – натисніть «3»» – споживач отримає всю необхідну інформацію по розрахунках і нарахуваннях за послуги КП «Луцькводоканал».

4 «Розрахунки з дочірнім підприємством «Еводатрейд» за спожитий газ та електроенергію – натисніть «4»» – сервіс дочірнього підприємства «Еводатрейд». Тут споживач може отримати інформацію про порядок зміни постачальника газу, пропозиції по електроенергії для юридичних осіб, про порядок роботи Муніципального сервіс-центру і його можливості. Сервіс є доступним в режимі роботи підприємства «Еводатрейд» із 7:45 до 17:00 по буднях;

5 «Повідомити підприємство «Луцькспецкомунтранс» про проблеми з вивозом сміття – натисніть «5»». Споживач автоматично потрапляє на диспетчерську службу підприємства «Луцькспецкомунтранс», де можна отримати інформацію про графік вивезення побутових відходів, повідомити про порушення у сфері вивозу відходів тощо. Поширені проблеми, з якими звертаються на диспетчерську службу підприємства: несвоєчасне вивезення сміття, інформація про порядок укладання договорів на вивіз сміття, бруд біля контейнерів тощо. Сервіс доступний в години роботи КП «Луцькспецкомунтранс» – із 8:00 до 17:00 по буднях.

Важливо: усі наявні телефонні номери підприємства «Луцькводоканал» та комунальних підприємств-партнерів теж лишаються доступними для споживачів послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus