USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Подарунок військовим: «Ліси України» передали 13 підрозділам ЗСУ три десятки пікапів

Сьогодні 17:18
У переддень Дня працівника лісу, що відначають 15 вересня, лісівники зробили подарунок військовим. Вони передали 13 підрозділам ЗСУ три десятки пікапів – Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok та інших моделей.

Про це повідомив генеральний директор ДП «Ліси України» Юрій Болоховець у мережі.

Подарунки отримали 68-ма та 71-ша окремі єгерські бригади, НГУ «Хартія», 128-ма гірсько-штурмова бригада, 55-та артилерійська бригада «Запорізька Січ», 150-та механізована бригада, 129-та та 110-та окремі бригади територіальної оборони та інші підрозділи.

Техніка надійшла з господарств Поліського, Центрального, Карпатського та Північного офісів ДП «Ліси України».

Читати ще: Скільки Луцька громада спрямувала на підтримку армії цього року

Як зазначається, всі машини доглянуті та в доброму технічному стані.

«У лісових господарствах ще зберігається гострий дефіцит транспорту. Потрібні автомобілі для патрулювання, гасіння пожеж, господарської діяльності. Але, закуповуючи нові машини, ми одразу плануємо передачу автомобілів ЗСУ. Загалом з початку війни лісівники надали Збройним Силам понад 1100 одиниць транспорту», – повідомив Юрій Болоховець.

У підрозділах, які отримали машини, служать мобілізовані працівники підприємства.

«Намагаємося тримати з ними зв’язок, збирати їхні потреби та підтримувати, наскільки це можливо. Крім автомобілів, чи не кожного тижня від Спілки воїнів-лісівників направляємо дрони, засоби РЕБ та багато іншого. З початку війни сума безповоротної допомоги від лісівників перевищила 1,5 млрд грн», – зазначив Болоховець.

У ДП «Ліси України» допомагають Збройним Силам не лише технікою. Цього року підприємство безоплатно передало Збройним Силам деревини на майже 300 млн грн.

Читати ще: Автівки, які волинянин ввіз в Україну як гуманітарну допомогу та хотів продати, передали ЗСУ

«Вже другий рік поспіль «Ліси України» демонструють рекордний рівень прибутку. Це результат прозорого та ефективного управління. Тож ми маємо можливість інвестувати у розвиток і разом із тим максимально підтримувати фронт», – підсумував Юрій Болоховець.

Як повідомляла УМ, десятки зразків інженерного озброєння експлуатується у ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus