USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Подарунки від MAKEUP для друзів – учасників Beauty club*

28 Жовтня 2021 08:59
Один із найбільших продавців косметики та парфумерії в Україні – інтернет-магазин МЕЙКАП запрошує скористатися вигідними умовами шопінгу, які пропонуються всім учасникам клубу друзів. Членство у Beauty club має низку переваг, окрім регулярних сюрпризів та подарунків до свят.

Онлайн-шопінг у MAKEUP – це легко!

Щоденно сайт магазину відвідує понад 170 тисяч користувачів, фіксується близько 1,5 мільйона переглядів. Величезна кількість покупців оформляє закази через смартфон, тому що це зручно і потребує мінімум часу та зусиль від покупця.

Досягти мінімальної суми заказу для безкоштовної доставки кур’єром в 170 населених пунктів України легко. На сайті є майже все: косметика для ванни, аксесуари для гігієни і догляду, антисептики для рук, інструменти і засоби для макіяжу, подарункові набори для чоловіків та жінок, корисні харчові добавки.

Отже, шопінг у MAKEUP - дійсно легкий та вигідний. А тим, хто прагне більшого, магазин пропонує просту реєстрацію у Beauty club.

У компанії налаштовані на вибудовування тривалих індивідуальних відносин зі споживачем на взаємовигідній основі. Подарунок – відмінний спосіб виразити подяку в робочих і приятельських стосунках, а MAKEUP налаштовані дружити з усіма покупцями.

Подружіться з Beauty club та отримуйте подарунки і спеціальні ціни!

Функціонал клубу передбачає опції, що допомагають користувачеві скоротити час шопінгу. Маючи можливість передивитися всю історію своїх покупок, відвідувачу сайту вже не потрібно шукати улюблені гелі для душу, набори для гоління, креми в каталозі. Якщо уподобання покупця стабільні та не змінюються, то знайти він їх може в історії та знову замовити.

Переваги Beauty club:

• Подарунок до дня народження – щоб отримати знижку до 100 гривень на святкове замовлення, просто необхідно повідомити про дату свого дня народження в особистому кабінеті. Вітальний лист буде надіслано на пошту, а пропозиція діятиме протягом десяти днів до свята або ж протягом наступних десяти днів після нього.

• Подарунок до річниці членства – дату знайомства в компанії пропонують відзначити приємними сюрпризами! Інформація про подарунок надійде на пошту і пропозицією можна буде скористатися протягом двох тижнів після річниці.

• Інформування щодо нових акцій, розпродажу, спеціальних знижок на товари для догляду, косметику, парфумерію.

• Wish List для відстеження цін на елітні парфуми, декоративну косметику, аксесуари тощо.

Подарунки люблять всі, адже це прояв турботи, уваги, тепла і любові. Щоб взяти участь у програмі клубу, просто заповніть декілька рядків, надайте інформацію для реєстрації та пошту для отримання повідомлень про знижки на продукцію улюблених брендів. Подружіться з MAKEUP!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus