USD 40.45 40.87
  • USD 40.45 40.87
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Почубились через необережне слово: лучанин за бійку під час пиятики відсидить 3,5 року

28 Червня 2024 23:42
Луцький міськрайонний суд визнав лучанина Валерія П. винним у спричинені тяжких тілесних ушкоджень під час пиятики. Потерпілий пробачив кривдника, бо дуже товаришував із ним.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чоловіки засиділися аж до опівночі. Через необережне слово той, хто виявився слабшим, отримав два удари кулаком в обличчя і один удар ногою в голову. У постраждалого діагностували черепно-мозкову травму з переломом тім’яної кістки та крововилив під м’яку мозкову оболонку.

Суд першої інстанції через щире каяття навіть призначив покарання нижче від межі. Санкція за подібне кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років. Своєю чергою обвинувачений отримав три роки й шість місяців позбавлення волі.

Читати ще: В одного п’ять судимостей, в іншого – вісім: товариші з Ковеля з ножем та сокирою чіплялися до хлопця

Такий вирок лучанина не задовільнив – разом із адвокатом подався до апеляції. Казав, що його взагалі треба звільнити. Обвинувачений посилався на те, що він – несудимий, свою вину визнав повністю, активно сприяв розкриттю злочину, а також має на утриманні 8-річну доньку.

«За що мене садити? Я що, якийсь злочинець? Ми побилися – це було. Один отримав більше, один – менше», – казав на суді Валерій П.

Сторона обвинувачення, акцентуючи на обтяжувальних обставинах, запевняє: покарання вже нема куди зменшувати. Крім того, злочин є тяжким та вчинений у стані алкогольного сп’яніння.

Читати ще: Жив у лісі, ховаючись від мобілізації: волинянин побив поліцейського на Львівщині, бо злякався вручення повістки

«Я тут сиджу вже пів року. За цей час зрозумів, що нікого чіпати не треба. Я винен, але прошу мене не саджати за ґрати», – просив обвинувачений.

Втім каяття на рішення суддів апеляційної палати не вплинули. Вирок першої інстанції залишили без змін. Валерій П. відсидить 3,5 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus