USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Почесний громадянин Ковеля дбає про дітей із непростою долею

25 Серпня 2023 20:49
Будучи маленькою лишилася без матері. Змушена була втікати від російських ракет. І ще один виклик – складна операція. Насті з Миколаєва та ще трьом дітям із непростою долею фінансово допомагає почесний громадянин Ковеля Володимир Бойко.

12-річна Анастасія Іщенко з Миколаєва втратила маму у два з половиною роки. Нею опікується бабуся Валентина Іванівна. Торік, тікаючи від російських ракет, обидві переїхали у Ковель, де живе й працює тітка Насті. Дівчинка захоплюється рукоділлям.

14-річна Анна Парвасюк – із Ковеля. Вона – донька учасника АТО Сергія Парвасюка. Як і Настя, захоплюється рукоділлям.

Свої вироби дівчата принесли на знайомство з людиною, яка подбала про їхнє здоров’я.

Ще нещодавно Настя з Анею потребували складних операцій. Нині вони добре себе почувають і вже готуються до нового навчального року.

Свою благодійність Володимир Бойко не афішував ніколи. Він директор підприємства теплових мереж «Ковельтепло» й почесний громадянин міста. Відповідно до положення про відзнаку, має щорічну грошову виплату – це дві мінімальні зарплати. Три роки поспіль Володимир Бойко віддає ці гроші на благодійність. Допомогу вже отримали четверо неповнолітніх ковельчан.
«Дякую вам за увагу. Здоров’я міцного, волі, свободи й перемоги, всього найкращого», – побажала Володимиру Бойку бабуся Анастасії.

Зустріч із Володимиром Бойком була теплою й гостинною. Дівчата отримали від благодійника чергові подарунки: іграшки й ранці зі шкільним начинням.

Після обміну подарунками й чаювання Настя запропонувала усім виконати Гімн України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus