USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.43 41.70
  • PLN 10.40 10.55

Почав душити: на Волині пасажир напав на водія, який його підвозив

Сьогодні 10:57
Інцидент трапився 20 жовтня, увечері, в Ковельському районі.

Про це повідомили у поліції Волині.

42-річний ковельчанин підвозив автомобілем 22-річного волинянина. В якийсь момент пасажир напав на водія, почав його душити, вкусив за палець і погрожував фізичною розправою, вимагаючи віддати гроші. Згодом він вибіг з автомобіля і втік у невідомому напрямку. Потерпілий негайно сповістив про інцидент до поліції.

Кілька нарядів оперативно зреагували на виклик та розпочали відпрацьовувати територію в пошуках фігуранта. Менш ніж за годину його виявили за кілька кілометрів та затримали в процесуальному порядку.

Читати ще: Має інвалідність: на Волині розшукують зниклого 37-річного чоловіка

Слідчі оголосять чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу. Санкція передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus