USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Побили та втекли: в Києві напали на помічника генпрокурора

7 Лютого 2022 20:34
У Києві правоохоронці встановлюють обставини нападу на помічника генпрокурора Зураба Адеішвілі.

Як повідомляється на сайті Національної поліції, сьогодні до поліції від лікарів надійшла інформація про те, що з вулиці Тверський Тупик до медзакладу госпіталізовано чоловіка, якого побили невідомі, пише УНІАН.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що до потерпілого – помічника генпрокурора – на вулиці підійшли четверо невідомих, побили його та втекли з місця події. 49-річного потерпілого госпіталізували.

Подія зареєстрована в Печерському управлінні поліції. Зараз правоохоронці встановлюють нападників, проводять першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи. Після перевірки події нададуть правову кваліфікацію.

Як повідомили виданню джерела у правоохоронних органах, йдеться про колишнього громадянина Грузії, ексгенерального прокурора цієї країни Зураба Адеішвілі, який обіймав там державні посади за президентства Міхеіла Саакашвілі та був його близьким соратником. Після програшу Саакашвілі на виборах 2012 року Адеішвілі залишив територію Грузії.

За інформацією Obozrevatel, нападники на вулиці спочатку запитали в Адеішвілі його ім’я та прізвище, а переконавшись, що це він, з вигуком «Отримуй за наш народ!» накинулися на нього з кулаками. Мотивом нападу джерела ЗМІ називають помсту за роботу на державних посадах Адеішвілі в Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прокурор Показати IP 7 Лютого 2022 20:38
Весь зброд з'їхався в Україну..
Олесь Показати IP 7 Лютого 2022 21:48
Зразу видно по прізвищу що дуже чесна людина і бити його мало було , треба було взагалі викинути із України . Ні в одній країні іноземець непрацюе в феміді тільки в нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus