USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Поблизу «Ягодина» люди перекрили дорогу

10 Січня 2018 09:52
На автодорозі неподалік із міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин» розпочаласяакція протесту. Її мета – висловлення невдоволення внесенням змін у Податковий кодекс України щодо встановлення нових митних правил на ввезення товарів в Україну, інформують у прес-службі волинської поліції.

О 9:10 поблизу села Старовойтове Любомльського району учасники протесту, шляхом безперервного руху пішохідним переходом, частковообмежили рух транспорту на міжнародній трасі Київ-Ковель-Ягодин. У акції беруть участь 70 осіб.

На охорону публічної безпеки задіяно понад 40 поліцейських. Правоохоронці закликають учасників акції протесту дотримуватися чинного законодавства та не допускати порушень публічної безпеки.

До слова, раніше повідомлялося, що протестний захід організовують противники закону №6776-д про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону, який вступив у дію1 січня 2018 року.

Правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в'їжджає в країну не частіше, ніж 1 раз на 72 години. За більш частого в'їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Фото - Волинської правди:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Яструб В.М. Показати IP 10 Січня 2018 10:03
Правильно люди роблять я підтримую , тільки таким чином можливо повпливати на нашу корумповану і некомпітентну-імпатентну владу ...
До орла до Яструб В.М. Показати IP 10 Січня 2018 10:16
Ти олень! Що вони правильно роблять????? Те що перекрили дорогу для звичайних громадян, перевізників, водіїв вантажівок, які отримують кошти за кілометраж пройдений і недокормлять своїх дітей і дружин через тих оленів контрабандистів??? Якщо щось і не подобається то ВР і кабмін блокувати а не звичайних людей. Вир?дки!!!!!!
Читач до До орла Показати IP 10 Січня 2018 10:49
Із-за таких , наша народнообрана влада обіцяє людям все перед виборами , а потім всіх нагинає і ми терпимо ...ГАНЬБА . Ти із зоології в школі знаєш тільки оленя , а так сам бик - биком..
Вася до Читач Показати IP 10 Січня 2018 11:09
Чуїш ти, ти хоч раз був на тому Ягодині? Ти хоч раз бачив шо те барижне кодло там витворяє? Вони ж самі і є розсадниками тієї корупції на митниці! Якщо ти там ніколи не був - то сиди тихеньоко і дуй в дві ноздрі!
Саша до Яструб В.М. Показати IP 10 Січня 2018 12:47
Джерелом влади в Україні є НАРОД! Це прописано в конституції. Обрали за гречку чи 200грн а потім стогнем що влада некомпетентна чи корумпована..
333 до Яструб В.М. Показати IP 10 Січня 2018 13:37
що ти казки про владу розказуєш, да влада г.....но, да нічого толком не зробила за ці роки, але більше та влада розвела бардаку, що ніхто ти думаєш не знає як провозять той товар не сплачуючи ні копійки, більше того через тах фрі ще повертають польські магазини ім кошти , створюють черги на кордоні через тих виродків страждає більше населення яке хотілоб поїхати до тих же поляків і щось купити або побачити, через вас то зробити не можливо бо на добу можеш застрягти в черзі, і ще про закон- потратити в день 500 евро людині яка працює в Україні- це фантастика, а вам це не підходить бо для вас це давно вже не гроші
123 до Яструб В.М. Показати IP 10 Січня 2018 15:10
Навіщо сосни в лісі позрізали, "блокувальники"?Га? Би?ло і в Африці би?ло!!!!!!!!!!!!!!!!
! Показати IP 10 Січня 2018 10:45
Бач які! Товарчик став? Ніфіга. Платіть податки! Нормальний закон.
ІВАН Показати IP 10 Січня 2018 11:24
Все правильно. Хочеш займатися бізнесом то реєструйся підприємцем, розмитнюй товар та торгуй. В чому проблема?. Чи простіше продавати дешевше товар без зплати податків? Потім вимагати : пенсії , субсидій і.т.п.
Норм Показати IP 10 Січня 2018 11:58
Чому, я працюючи в Україні і сплачуючи податки повинен забезпечувати Ваших дітей безкоштовною медициною, навчанням, соціальними допомогами…А потім скажете- я ще хочу таку пенсію як у всіх, чому в нас такі погані дороги…..
Неконтрабандист до Норм Показати IP 11 Січня 2018 08:51
Підтримую
за порядок Показати IP 10 Січня 2018 12:43
Люди розділились. Що б там хто не казав, але жити за рахунок дірок у законі це перетворення власної країни у діру. Так неможна. Всі не емігрують. І ще. 500 євро це 15000грн. Якщо людина,і це видно по такс фрі,тратить на товар нібито для власних потреб. Це в місяць більш ніж 400000 грн вивозить з країни і залишає в іноземних магазинах. А таких діячів виживальщиків багато і всі як один репетують як тяжко жити, вимагають пільг пенсій, субсидій, всі як один кричать щоб їм роботу дали, а в тому ж Ковелі не можуть патрульну поліцію набрати бо ніхто не хоче, вигідніше контрабас совати. Суспільству щопошкодувати їх? Чи всеж таки почати хоч трохинаводити порядок?
Вася Показати IP 10 Січня 2018 12:43
Нормальний закон чого кожного дня їздити
Микола Показати IP 10 Січня 2018 12:45
Всіх страйкарів переписати і зробити заборону на виіз за кордон на рік. Хай не КОНТРОБАНДОЮ ЗАЙМАЮТЬСЯ а ПОПРАЦЮЮТЬ ЯК ВСІ. Ато через них і чергі шалені на кордоні бо треба їм щоденно КОНТРОБАНДУ ТАСКАТИ. Вони ж більш нічим не зайняті . Або зробити їм окремий коридор(огорожений) за 3 км від митниці щоб їхали по черзі не займали один одному черг і ПОСИЛЕНИЙ КОНТРОЛЬ НА МИТНИЦІ Ато з заних і прості люди страждають. А сьогодні і далекобійники (такіж самі прості водії) які тижнями не вилазять з за керма ,працюють що копійку заробити.
самоубийца Показати IP 10 Січня 2018 13:20
у лохов последний кусок хлеба забрали, а они возмущаются...) пусть платят в три дорога - на растаможке могут зарабатывать только властные конторы растамаживалки...которые сидят на схемах...а эта мелочь пусть платит, потому как народ туп, судя по поставленным лайкам - их нагибают, а они еще хотят...)))
Лучанин Показати IP 10 Січня 2018 13:20
Заборонити контрабанду! Хай платять податки! Йдуть на роботу!
рагуль до Лучанин Показати IP 10 Січня 2018 13:55
порошенко сначала заставь платить налоги, а потом на работу отправляй там где ее нет...
василь Показати IP 10 Січня 2018 13:27
при?урки, через них торбешників я шість годин на митниці простояв, а тепер уявіть який потік товару незаконно ввезеного поступає щодня, скільки коштів не сплачен до бюджету, якщо для них товару на 500 евро в день ввести -це мало, чому вони не перекривали коли влада підвищувала тарифи,чому не перекривають коли пальне в ціні піднімаєтьс, чому не перекривають щоб підняли пенсії злидарям пенсіонерам- а тому що від того їхнє життя гірше не ставало
рагуль до василь Показати IP 10 Січня 2018 13:53
теперь, когда на базаре заплатишь вместо гривни двадцать гривню пятьдесят - помни, что ты сам этого хотел и заплатил порошенко и компании пятьдесят копеек...) потому как этим законом они завернули товар под свои схемы расстаможки)
василь до рагуль Показати IP 10 Січня 2018 18:22
не розказуй про доброту вашу , наведу приклад , в польщі йогурт 450 гр.(бедренка) 2 злоти (16 гривень) а тепер нехай люди побачать за скільки ви їх продаєте, плюс тах фрі, доброжелатель ти наш. якби вас там не було я сам раз в місяць поїду і скуплюся без вашої доброти, виж ціни свої підганяєте під украінські
люся Показати IP 10 Січня 2018 13:35
Господи! чи знайдеться хоч якась управа на тих контрабандистів?! коли вже ті безхребетні наведуть порядок?
Сергій Показати IP 10 Січня 2018 14:19
Вся біда в тому що наш народ не згуртований і завидний... Ви розумієте що той закон не так проти контрабандистів, а для депутатів написано. Чому? Тому що розтаможити товар чомусь дуже дорого коштує(так як і автомобіль і все інше), + всі тіньові схеми, при найнижчих зарплатах у Європі. Кожен українець хоче мати сучасну техніку, телевізор, ноутбук і будматеріали т.д. за адекватну ціну(яка чомусь в Польщі набагато менша). Тому і приходиться іхати за кордон і там купувати. Якщо простій людині везти через розмитнення, то це буде ціна більша ніж в Украіні, в магазинах депутатів, олігархів... які поставили великі накрутки для свого народу. Ви думаєте цей товар завезений фурами 100% розмитнений, заплачені всі податки!??? Думаю всі дали одну відповідь "НІ". Але для того, щоб ім не було конкурентів, і вони могли диктувати своі ціни на ринку (які схочуть, скільки ім заманеться) треба обмежити простих людей, які в тих чергах сутками стоять. Хто думає що тут багато заробляють, говорять "ідіть на роботу" - помиляються. Там люди іздять щоб прокормити своі сім'ї... Так як ходити на роботу за 2000-3000 грн. це вже якесь рабство, іздівательство над людом. Там ще говорили, що в Ковелі не можуть набрати в ряди "Новій поліції", моя думка що це не через небажання працювати, а люди вже розчаровані в тих Реформах, в тій гнилій владі. І Нова Поліція - це позор, нічого не помінялось, як взятки брали так і беруть, тільки понабирали тупіших, які ще толком нічого не знають... Страшно робиться з кожним днем, в якій країні ми живем...
за порядок до Сергій Показати IP 10 Січня 2018 15:35
Набрати в Ковелі не можуть від самого початку реформ. І багато серйозних фірм і банків не можуть знайти на роботу кадри. Так зарплата не космос, але не 20000-3000 грн. Вища в 2-3 рази. Не ідуть причина контрабанда, в Польщі більше заробимо, і ще деградація (люди явно деградують ,що прикро. І ще... на дорозі хабар дає не порошенко, а "простий українець"... Починати треба з себе. За останній рік Бачив акції протесту бляхарів, бурштинщиків, контрабандистів. І всі вони в один голос вимагають узаконити беззаконня. Вони такі самі як ті олігархи що граблять ще ту жменьку людей що чесно працюють, і ті і інші називають простих людей лохами, а себе вважають дуже мудрими і успішними. Тільки різниця між олігаргом і простим хитромудрим ділком, що олігарх більш добився і стоїть на вищому щаблі забезпеченості. А так і ті інші ведуть життя паразита.
Дмитро до Сергій Показати IP 10 Січня 2018 16:44
Особисто я в свому коментарі зазначив не про відсутність необхідності мітингу а про його локалізацію і людей які від цього страждають, мітингувати необхідно було під стінами ВР коли за нього голосували ваші обранці а не перекривати дорогу якою корристуються прості українці після його підписання
Варвара Показати IP 10 Січня 2018 15:34
...їхала сьогодні з Ягодина і мене обурила поведінка мітенгувальників...поспилювали дерева, щоб люди не об"Їзджали стороною мітинг..."щиро по українськи"- мені погано, то хай іншим буде ще гірше...і не хвилює, що комусь терміново потрібно до дому, бо хворі батьки чи самі діти чи ще якісь нагальні проблеми...і як після цих вчинків вас підтримувати? нема інших слів крім обурення вашою поведінкою....не думала, що колись таке напишу, але патрульним респект - допомогли і словом і ділом.
Donald J Trump до Варвара Показати IP 10 Січня 2018 17:05
патрульні не поставили знак БИ?ЛО НА ДОРОЗІ, який тоді респект?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus