USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поблизу водойми в Луцьку знайшли мертвого лебедя

9 Жовтня 2023 18:25
На вулиці Чернишевського в Луцьку люди знайшли мертвого лебедя. За словами місцевих, птаха виявили з перерізаною шиєю неподалік річки Омелянівка. Він лежав на стежині біля дороги.

«Це цьогорічний молодий лебідь. Його мама й тато прилетіли цієї весни на річку Омелянівку та вивели потомство з трьох гарних маленьких лебедят. Усі в нашому районі спостерігали за їхньою родиною до сьогоднішньої жахливої трагедії. Просто немає слів», – написала місцева мешканка, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Лучани зазначають: лебеді зникають не вперше. Подібна ситуація була і на ставку поблизу третьої поліклініки. Там шістьох пернатих виловили одного за одним. Підозрюють, що їх ловлять безхатьки.

Цього разу люди надали розголосу події. На місце викликали поліцейських.

«На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. На шиї птаха виявили рани, не типові для порізу. Тушку вилучили. Її огляне ветеринар. Відомості за цим фактом внесли до єдиного журналу обліку заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Нині за цим фактом триває перевірка», – прокоментував головний спеціаліст сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Плазовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus