USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поблизу водосховища на Волині знесуть понад пів сотні незаконних споруд

10 Червня 2024 16:56
Прокурори Ковельської окружної прокуратури відстояли у судах всіх інстанцій позицію щодо звільнення та повернення суб’єктом господарювання державі земельної ділянки водного фонду з розташованим на ній водосховищем загальнодержавного значення.

Про це інформує прокуратура Волині.

Раніше прокурори звернулися до суду, з’ясувавши, що господарське товариство незаконно використовує Кричевичівське водосховище площею 51 га та вартістю 192 мільйони гривень у Ковельському районі.

При цьому підприємство ще і розмістило на гідротехнічних спорудах понад пів сотні тимчасових споруд без будь-якого погодження та дозволу і пропонує споживачам платні послуги.

Господарський суд Волинської області задоволив позов прокуратури частково – зобов’язавши суб’єкт господарювання повернути державі земельну ділянку із водосховищем.

Прокурори ж у судах апеляційної та касаційної інстанції наполягали і на знесенні тимчасових споруд.

Днями Північно-західний апеляційний господарський суд поставив крапку у цій справі – зобов’язавши господарське товариство не лиш повернути ділянку, а і звільнити її від незаконно встановлених споруд.

Рішення суду набрало законної сили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus