USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Поблизу Торонто пронісся торнадо, є постраждалі

16 Липня 2021 08:44
Містом Беррі, що на півдні канадської провінції Онтаріо, 15 липня пронісся потужний торнадо. У результаті стихії постраждали щонайменше 8 людей.

Про це повідомляє 24 канал.

Вдень 15 липня синоптики попередили місцевих жителів про погіршення погоди. Після цього небо затягнули темні хмари та випав сильний дощ.

Житель села Беррі, яке зачепила стихія, розповів, що речі почали кружляти у повітрі. Тоді він з рідними спустився у підвал. Через 10 хвилин вже почало прояснюватися.

Однак цього часу було достатньо, аби стихія пошкодила щонайменше 20 будинків, з них повністю зруйновані 3-4. Потужний вітер перекинув декілька автомобілів та повиривав дерева. Тисячі людей залишилися без світла.

У результаті торнадо постраждали 8 людей, 4 з них перебувають у важкому стані. На щастя, жертв вдалося уникнути.

Рятувальники повідомили, що перевіряли буквально під кожним ліжком та за кожними дверима, аби переконатися, що ніхто не опинився у пастці.

Місто Беррі розташоване на відстані 100 кілометрів від Торонто. Для цього регіону Канади торнадо є аномальним явищем, але через зміни клімату останнім часом трапляються все частіше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus