USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Поблизу Рівного з вантажівки випала колода і розтрощила вікно маршрутки, є постраждалий

11 Грудня 2021 20:26
У Рівненському районі колода з вантажівки пробила бокове скло маршрутки і травмувала пасажира.

Це сталося увечері 10 грудня в селі Городище колишнього Березнівського району, повідомила спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області Світлана Карачун. З її слів, ЗІЛ належить приватному підприємцю, пише Суспільне.

Деревину вантажівкою ЗІЛ перевозив 31-річний житель села Яблунне.
«Колоди не були належним чином закріплені, у результаті чого із причепа одна з них випала і пробила бокове скло зустрічної маршутки «Березне-Богуші». Крім того, ще одна незакріплена деревина пошкодила лобове скло маршрутки, в салоні якої перебувало 20 пасажирів», – розповіла спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області.
Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 32-річний житель Березного, у якого попередньо діагностували перелом передпліччя. Водія вантажівки доставили до медзакладу для обстеження на стан алкогольного сп'яніння.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження, у рамках якого встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучені.

Речниця обласного управління лісового господарства Рівненщини Світлана Горошко запевнила, що вантажівка, яка перевозила колоди, належить приватному перевізнику і до державного лісогосподарського підприємства стосунку не має.
У 2021 році це третій випадок, коли деталь чи вантаж лісовоза травмують людей. В усіх випадках ідеться про вантажівки приватних підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 12 Грудня 2021 15:12
Сцена із фільму "Пункт призначення - 2".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus