USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.73

Поблизу Луцька виступить популярний співак SHUMEI

Сьогодні 14:19
Волинян запрошують на концерт молодого співака SHUMEI.

Уже 29 серпня виконавець виступить у заміському комплексі Gosti grill&forest (с. Брище).

SHUMEI (Олег Шумей) – один із найяскравіших представників новітньої української музики. Його молодість, харизма й талант вразили мільйони слухачів. Виконання пісні «Біля тополі» підкорило серця багатьох, а дует із ZLATA OGNEVICH у пісні «Буревіями» очолив тренди всіх чартів і став справжнім хітом у TikTok, де й досі залишається популярним.

Концертна програма SHUMEI складається з проникливих авторських творів, що зворушують серце кожного слухача. Його музика стала символом патріотичних заходів в Україні та за її межами, зокрема серед української діаспори.

Читати ще: «Біля тополі калина росте»: SHUMEI зачарував лучан харизматичним вокалом. Фоторепортаж

SHUMEI удостоєний премії «YUNA» у номінації «Пісня незламної України» за переспів «Біля тополі», а також нагороди «Найкращий дует/колаборація» за пісню «Буревіями» із ZLATA OGNEVICH. Крім того, в цьому році він випустив два дуети з Тіною Кароль, а нещодавно приєднався до нового проєкту «Той день» разом із Океаном Ельзи, KOLA, Jerry Heil та YAKTAK.

Не пропустіть можливість відвідати його виступ і насолодитися глибокими сенсами текстів та зворушливим виконанням, яке нікого не залишить байдужим.

SHUMEI вже провів сотні концертів по всій країні, допомагаючи збирати значні кошти для підтримки Збройних Сил України. Приходьте на концерт, щоб разом заспівати й підтримати тих, хто боронить наш спокій.

Виступ відбудеться 29 серпня о 19:00.

Квитки: https://bit.ly/TSHUMEI

В день концерту підвищення вартості квитків у фан-зоні до 500 грн., на вході 550 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus