USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.55 41.70
  • PLN 10.40 10.67

Поблизу Луцька трапилася ДТП, є постраждалі

Сьогодні 09:16
16 липня близько 20:00 у селі Рованці Луцького району трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, зіткнулися два автомобілі. Одна з автівок – служби охорони.

На жаль, у автопригоді постраждали двоє чоловіків.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та дві бригади медиків швидкої.

Читати ще: У Луцьку на Кравчука авто збило 11-річного велосипедиста

Завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік зазначив, що медики обслуговували двох пацієнтів.
Постраждалих з підозрою на закриту черепно-мозкову травму, струсом головного мозку, забоями грудини та плеча доправили в Луцьку міську клінічну лікарню.
Як зазначили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, правоохоронці на місці ДТП встановили, що на перехресті вулиць Глушець та Лугова зіткнулися автомобілі Geely та Chevrolet.
Внаслідок цього травмувалися водії транспортних засобів – 53-річного чоловіка госпіталізували до лікарні, іншому 49-річному керманичу надали медичну допомогу та відпустили додому.

На місці аварії працювали слідчі Луцького районного управління поліції. Водії за кермом були тверезі.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування слідчі з’ясують усі обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тотал Показати IP Сьогодні 11:06
Тотальне порушення правил дорожнього руху!!!!!!!!! На кожному кроці!!!! на кожному світлофорі!!!!! Типу - не таке вже воно й червоне те світло. Нервові водії на "крутих" іномарках валять по зустрічних, на шаленній швидкості. Особливо безссмертні на червоних номерах. І ще оде - невміння користуватися освірлювальними приладами. Ті фари витріщені, задерті догори, на зустрічну полосу. Куди дивляться правоохоронці????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus