USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Поблизу Луцька ремонтують дорогу державного значення

3 Жовтня 2019 10:22
У селі Піддубці під Луцьком розпочали поточний ремонт на одній з найбільш ушкоджених ділянок – по правому проїзду дороги держзначення Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), інформує служба автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи наразі почали на дорозі державного значення сполученням Устилуг – Луцьк – Рівне. Підрядне підприємство «Луцькавтодор-Сервіс» відфрезерувало 100 метрів зношеного дорожнього покриття замість якого укладе два шари нового, загальною товщиною 13 см.

Ремонт дороги виконують по черзі на кожній зі смуг, тож вони тривають без закриття руху транспорту.

Цьогоріч капітальних видатків для ремонту дороги не вділили, тож дорогу приводять до належного стану за рахунок коштів на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання шляхів державного значення.

На території Волині пролягає 120 км цієї автодороги. Впродовж 2017-2018 років служба автомобільних доріг у Волинській області відремонтувала понад 70 км автошляху від Володимира-Волинського до Луцька. Найближчим часом планується відновлення дороги від Луцька до межі з Рівненщиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2019 10:39
І знову у дощ
Viking до Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2019 12:00
Це просто так склалися обставини. В автодорі блоковано доступ до погодних інформерів та сайтів прогнозу погоди.
здравомислячий до Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2019 14:18
В нас в країні як не в людей! І це постійно так-кожен рік.Починають вкладати асфальт в саму не підходящу пору року-осінню-коли дощ.В таку пору ні в якому разі класти покриття НЕМОЖНА!-тому що такий асфальт довго не пролежить!Такі роботи робляться тільки влітку.Це ніби назло так роблять!Ціле літо не робили коли було тепло і була сприятлива погода.Як тільки почалися дощі відразу приступили до роботи!Розумними таких людей не назвеш!БЕЗТОЛКОВІ! ЯКЩО РОЗУМУ НЕМА ТО В АПТЕЦІ НЕ КУПИШ! І ЦЕ ФАКТ! З таким підходом і ставленням до роботи в цієї країни нема майбутнього!
Оксана до здравомислячий Показати IP 4 Жовтня 2019 15:18
В країни завжди є майбутнє, тільки не факт, що щасливе, оскільки живе тут забагато "здравомислячих", які пишуть гнівні коментарі і ображають людей навіть не розібравшись в ситуації. Хіба ж так важко проаналізувати інформацію?! У цій статті ж є посилання на першоджерело - сайт Служби автомобільних доріг у Волинській області, де ще 1 жовтня інформувалось про проведення цих дорожніх робіт. У дні, коли ремонтувалась дорога, а це 1-2 жовтня, дощу не було. Людоньки, включайте мізки і будьте медіаграмотними!!!
Патріот до Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2019 14:22
Не забувайте в якій країні ви живете!А в нас все навпаки!Наші по іншому робити не можуть-тільки восени і тільки у дощ!
Активіст Показати IP 3 Жовтня 2019 11:16
Щось рано почали.
шбу 63 пец ігор Показати IP 3 Жовтня 2019 12:07
дайте роботи сижу на мілі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus