USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Поблизу Луцька на заправці вкрали квадроцикл за 140 тисяч: крадій заплатить штраф

26 Червня 2021 23:39
На одній з АЗС поблизу обласного центру Волині вкрали квадроцикл вартістю понад 140 тисяч гривень. Крадій нібито хотів купити транспортний засіб, однак поїхав ним у невідомому напрямку.

Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив злочинцю покарання у виді штрафу.

Крадіжка трапилася 4 червня минулого року на АЗС «WOG» у селі Великий Омеляник. Чоловік під приводом купівлі квадроцикла ATV SPEED GEAR FORCE 700 2018 року випуску без дозволу власника завів двигун та поїхав у невідомому напрямку. Згодом квадроцикл вартістю 142 тисячі 629 гривень знайшли.

У суді злочинець визнав свою вину, розповівши, що в день злочину ввечері поїхав на заправку, нібито перевірити технічний стан квадроцикла, якого хотів купити. Однак під час поїздки вирішив вкрасти його, згодом він загруз в болоті, тож залишив його на території домогосподарства. Злочинець зазначив, що повністю відшкодував збитки потерпілому.

У потерпілого не було жодних претензій до обвинуваченого. Суд призначив крадію покарання у виді штрафу 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus