USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Поблизу Луцька на гарячому спіймали озброєного наркоторговця. Фото

11 Червня 2021 17:08
Сьогодні співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області, у рамках проведення оперативних заходів, під час збуту психотропної речовини Альфа PVP, затримали 24-річного жителя Луцького району, повідомляє поліція Волині.

У зловмисника вилучили 30 г психотропної речовини Альфа PVP та мобільний телефон. Під час проведення невідкладного обшуку в автомобілі Volkswagen Transporter, на якому пересувався правопорушник, поліцейські вилучили ще 20 г психотропної речовини Альфа PVP, 10 амфетаміну, пістолет, 2 набої, калібру 9 мм, електронні ваги, банківські картки, зіп-пакети та гроші.

Уже встановлено, що психотропні речовини чоловік купував в Інтернеті та згодом продавав методом «з рук в руки».

Вилучене направили на дослідження. Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин становить близько 30 тис. грн.

Фігуранта слідчі Луцького районного управління поліції затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині тривають слідчі дії. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євросоюз Показати IP 11 Червня 2021 17:41
Всипати ті два пакети йому в рот, і заставити ковтнути. І так з кожним розповсюджувачем робити.
ще не зовсім свідоми до Євросоюз Показати IP 11 Червня 2021 19:38
Здохне, собака, від передозу
Кусто Показати IP 11 Червня 2021 20:38
краще віддайте його на поруки батькам чиї діти загинули від наркоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus