USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Поблизу Луцька ледве не згоріло поле з пшеницею

2 Липня 2019 16:17
У селі Підгайці Луцького району ледь не згоріло 87 гектарів пшениці.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Волині, 1 липня близько 20-ї години у Підгайцях власник агропідприємства помітив клуби диму поблизу поля площею 87 гектарів, засіяного зерновими. З’ясувалося, що поруч на приватному угідді горить суха трава. За допомогою підручних засобів чоловікові вдалося збити полум’я та загасити пожежу, не допустивши поширення вогню на пшеничне поле. Відтак вдалося запобігти збиткам на суму близько 3 млн. грн.

Для з’ясування обставин на місце події виїжджали співробітники Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області. Встановили, що суху траву підпалив брат орендарки угіддя Валентини К.

За фактом пожежі підготовлені та направлені матеріали до районного відділу поліції та управління екології для притягнення до адміністративної відповідальності за статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення орендарки угіддя, на прохання якої й було вчинено підпал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus