USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Поблизу Білого дому в США влаштували різанину: четверо поранених

4 Листопада 2020 15:23
Чотири особи постраждали під час нападу з ножем недалеко від Білого Дому у Вашингтоні, США.

Як повідомляє телеканал NBC з посиланням на поліцію, потерпілими виявилися троє чоловіків і одна жінка. Їх оперативно доставили в лікарню, зараз їхньому життю нічого не загрожує, пише Обозреватель.

Правоохоронці розповіли, що постраждалі вступили в конфлікт з трьома підозрюваними на перетині 14-ої вулиці і Нью-Йорк-авеню близько 02.30 ночі 4 листопада. Копи відзначили, що почали розшук двох чоловіків і однієї жінки, які можуть бути членами праворадикальної групи «The Proud Boys», яка підтримує президента Дональда Трампа.

Також постраждалі стверджували, що підозрювані були учасниками протестів Black Lives Matter.

Однак в регіональному відділенні Black Lives Matter DC повідомили, що заяви поліції округу Колумбія, не відповідають дійсності. У повідомленні говориться, що рух BLM не мав ніякого відношення до нападу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus