USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Поблизу Бахмута загинув 21-річний волинянин Володимир Власенко

11 Жовтня 2022 15:24
На Донеччині загинув житель села Журавники Володимир Власенко.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

«За рідну землю, за її цілісність, за спокій та мир 9 жовтня загинув 21-річний житель громади – Власенко Володимир В’ячеславович.

Народився Володимир 29 липня 2001 року в селі Журавники.

Після закінчення строкової служби в Збройних силах України разом із побратимами підписав контракт та відправився на захист рідної країни. Загинув, виконуючи бойове завдання, поблизу населеного пункту Бахмут на Донеччині.

Глибокі спічуття рідним! Вічна пам’ять і слава Герою!

Детальну інформацію щодо зустрічі Героя та час вшанування повідомимо додатково», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українка Показати IP 11 Жовтня 2022 16:12
Коли закінчиться війна Я розцілую всі ікони. Присяду в хаті край вікна І буду чуть церковні дзвони. І буду гладити лице. Сльоза покотиться - піймаю. І кожен клаптик чебрецем В душі своїй повистеляю. І я наплачусь досхочу. Сльозами вмию всі могили. Зварю відвар із перстачу І вип"ю келишок для сили. І вип"ю другий щоб від ран Не залишилося і сліду. Наллю наливки повний збан І понесу її сусіду. Ми будемо удвох мовчать. Хміліти разом й тверезіти. Ми будем пошепки кричать І в небо кидать жовті квіти. І сині айстри розцвітуть На полі битви під Херсоном. Червоні маки проростуть Під Києвом над збитим дроном. Коли закінчиться... Коли... Усі говорять, що нескоро. Але готую я столи І промовляю - скоро, скоро. Ще день, ще ніч. Та й ще зима. А там весна і перші грози. Коли закінчиться війна Я вам нарву букет мімози!!! Ліна Костенко.
Людмила Показати IP 11 Жовтня 2022 19:57
Такий молодесенький. Йому би жити, любити, дітей ростити. Найкращі гинуть. Мені 56, я вже пожила. А ці діти гинуть... Скільки ще буде ця проклята росія вбивати наших людей. Я проклинаю кацапів кожен день. Всіх. І старих, і малих.
Людмила Показати IP 11 Жовтня 2022 19:59
Нехай спочиває з Богом. Нема слів. Як це пережити батькам?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus