USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

По Вінниці рашисти випустили «Калібри» з корабля в окупованому Криму

15 Липня 2022 10:15
По Вінниці рашисти випустили три ракети «Калібр» з малого ракетного корабля в районі мису Фіолент в окупованому Криму.

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Також відомо, що у Чорному морі зараз напоготові до завдання ракетних ударів знаходяться три ворожі ракетні кораблі.

«Через роздування шторму корабельне угруповання ворожого флоту знов змінило склад: відтепер напоготові до нанесення ракетних ударів три ракетні кораблі із 24 ракетами на борту, також залучено два повітряно-десантні комплекси», – йдеться у дописі.
Нагадаємо, вранці 14 липня у Вінниці пролунало кілька вибухів. Спочатку у Націполіції повідомили, що жертвами окупантів стало двоє людей, зокрема маленька дитинка, а поранення отримало шестеро людей. Згодом кількість загиблих зросла до восьми, а постраждалих – до 30 осіб.

Згодом стало відомо, що внаслідок влучання російських ракет загинуло 12 людей (одне немовля) і 90 поранених. Півсотні з них — у важкому стані.

Як повідомляє ГУДСНС України, станом на 08:30 15 липня унаслідок ракетного обстрілу у Вінниці загинули 23 особи (в т.ч. 3 дитини), 71 особу (в т.ч. 3 дитини) госпіталізували. За медичною допомогою звернулося 117 осіб, залишаються зниклими 18 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 15 Липня 2022 13:48
Дуже хочу і молю у Бога, щоб усе те що летить з роzzії та білоруzії по території УКРАЇНИ та вбиває населеннння УКРАЇНИ сторицею відлітало і вбивало в трильйони разів більше населенню роzzії та білоруzії, щоб вони відчули те, що відчуваємо ми протягом майже п*яти місяців, всю нашу біль, сльози, ненависть, розпач і т. д. по відношенню до, в недалекому минулому, "братніх" народів і "сусідів"!!! "Можливо" лише тоді ці "люди" схаменуться і зрозуміють, що нищать не нафантазованих НАТівських військових алтайськими шаманами, а цивільне населення УКРАЇНИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus