USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

По 24 гривні за 24 години: KALUSH Orchestra оголосили збір коштів на реабілітацію захисників з «Азовсталі»

23 Серпня 2022 21:59
KALUSH Orchestra проанонсували великий 24-годинний збір по 24 гривні до 24 серпня, Дня Незалежності України. Кошти спрямують на реабілітацію захисників Маріуполя та «Азовсталі».

Підтримати цей збір буде можливість чи не в кожного українця. Протягом 24 годин 24 серпня хлопці збиратимуть у спеціальну банку донати по 24 гривні, які згодом спрямують на реабілітацію захисників Маріуполя, які багато діб утримували «Азовсталь».

«Ми подумали, що це вдала магія чисел: 24 серпня, 24 години, 24 гривні. Таку суму може собі дозволити будь-який українець і всередині країни, і за її межами. Ну а обмежений час ми запроваджуємо задля того, аби підігріти людей встигнути зробити вклад у цю велику справу», – розповідає про акцію фронтмен гурту Олег Псюк.

Донати можна закинути за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/8p6zwtsvKT.

Аби кошти можна було перерахувати в кілька дотиків, KALUSH створили спеціальну благодійну банку в додатку «Монобанку», реквізити якої вони обіцяють оприлюднити 24 серпня о 00:01.

Читати ще: Сума вражає: KALUSH Orchestra розіграв кришталевий кубок Євробачення і рожеву панаму

«Ми помічаємо тенденцію, що об’єми донатів падають. Та водночас розуміємо, що навіть 24 гривні з людини можуть зробити диво. Ви тільки уявіть, якщо нас буде 100 000, ми зберемо 2,4 мільйона. А якщо нас буде мільйон – то це вже 24», – додав Олег.
Зібрані кошти KALUSH Orechestra планують спрямувати на реабілітаційні потреби Героїв полку «Азов», які мужньо боронили Маріуполь та цілодобово захищалися від окупантів на території «Азовсталі».

Читати ще: Сопілка для «Стефанії». Хто навчав волинян з гурту KALUSH Orchestra

«Це особливі люди, які показали нам, що супергерої існують в реальному житті. Тому ми впевнені, що вони заслуговують, аби в них теж були герої серед українців, яких вони боронили. Герої, які допоможуть їм повернутися до здорового і повноцінного життя», – поділився речник і діджей гурту КилимМен.

Читати ще: Студенти жартують, хто наступним поїде на «Євробачення»: троє учасників гурту KalushOrchestra – волинські сопілкарі

Хлопці пообіцяли звітувати про хід збору від ранку 24 серпня на сторінках гурту в соцмережах та на особистих. Отож, не зволікайте і долучайтеся із будь-якої точки Земної кулі, зробіть свій героїчний вклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus