USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Плавання, велосипед та біг: у Луцьку – чемпіонат з триатлону. Фото

7 Березня 2021 17:18
Майже 50 спортсменів взяли участь у чемпіонаті міста Луцька з триатлону. Протягом дня учасники плавали, їздили на велосипеді та бігали.

Зважаючи на пору року, змагання вирішили провести у приміщенні, тож чемпіонат Луцька прийняв спортивний клуб «LimeFit». Головні організатори – спортивний клуб «Лучеськ», Федерація триатлону міста Луцька. Захід організовувався за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради.

У чемпіонаті, який відбувається вже вдруге, взяли участь 48 спортсменів з Волині, Рівненщини та Тернополя.

Зазвичай, змагання проходять на вулиці, але сьогодні спортсмени плавали у басейні, крутили велотренажер та намагалися показати максимальний результат на біговій доріжці.
Про правила змагань у приміщенні Інформаційному агентству Волинські Новини розповів один із керівників Федерації триатлону міста Луцька Віталій Рехнюк. «На кожну дисципліну учаснику дається 20 хвилин, за цей час спортсмен повинен показати максимальний результат. Перерва між етапами – п’ять хвилин, аби спортсмен мав можливість відновитися. У загальний результат враховуватиметься відстань на усіх трьох етапах».

Він також зазначив, що спортсменам з інших міст допомагає співкерівник Федерації триатлону міста Луцька Володимир Ольховик.
Керівник спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко пригадав, що торік був дуже великий ажіотаж, тому цього року змагання вирішили провести вдруге.

«Триатлон – це олімпійський вид спорту. Оскільки в період міжсезоння змагань немає, то ми вирішили провести чемпіонат Луцька в приміщенні. Це непрофесійний турнір, але він слугуватиме спортсменам підготовкою до офіційних змагань. Людям «заходить» такий формат», – зазначив Олександр Оришко.
Спортсмени, які пройшли усі три етапи, відзначали, що порядок етапів неважливий, адже кожен з них важкий, тож вони щасливі, що їм вдалося пройти всі три види.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 7 Березня 2021 18:54
Хм, прикольно) триатлон не виходячи з залу, цікава ідея. Молодці!
666 до Лучанин Показати IP 7 Березня 2021 20:45
ни жары, ни холода, ни ветерка, ни волн))
123 до 666 Показати IP 8 Березня 2021 08:23
Пародія на тріатлон
Валерчик до 123 Показати IP 8 Березня 2021 10:00
Ти пародія на пародію)))
Валерчик до 666 Показати IP 8 Березня 2021 10:00
Треба було прийти спробувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus