USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Планують створити сім'ю: судили ковельчанина, який кілька разів ударив співмешканку ножем

23 Червня 2024 13:17
Судили ковельчанина, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, кілька разів вдарив ножем співмешканку. За це він отримав три роки випробувального терміну.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

Інцидент трапився увечері 8 березня в одній із ковельських квартир. Нетверезий Еммануїл Т. після конфлікту завдав жінці множинних ударів кухонним ножем – у ділянки грудної клітки, правого надпліччя, плеча та передпліччя, носа. Таким чином постраждала отримала травми, що належать до категорії тяжких.

На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся та зазначив, що попросив вибачення у жінки.

Читати ще: Приревнувала до чоловіка: на Волині волонтерка з Львівщини кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

Потерпіла, своєю чергою, заявила, що будь-яких претензій до співмешканця не має і повністю пробачила йому. Як зазначила, в подальшому планує створити з ковельчанином сім'ю.

Під час призначення покарання суд також врахував, що чоловіка вперше притягують до кримінальної відповідальності, до того ж, він має досить молодий вік.

У підсумку Еммануїла Т. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України. Йому призначили п’ять років позбавлення волі, які замінили трирічним випробувальним терміном.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пес Дюк Показати IP 23 Червня 2024 14:29
бажаю створити міцну сім'ю...Побільше діток цій чудовій парі...
1 Показати IP 24 Червня 2024 02:19
Мабуть хоче щоб наступного разу він таки ножем довів до кінця свої бажання! Вдівець принесе квіти своїй жертві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus