USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Планують прискорити процес перетину кордону: делегація Єврокомісії відвідала пункти пропуску, розташовані на Волині

26 Червня 2024 17:43
25-26 червня автомобільні та залізничні пункти пропуску, розташовані на Волині, відвідала з робочим візитом делегація Єврокомісії в рамках ініціативи «Україна – ЄС «Шляхи солідарності».

Про це інформує пресслужба Волинської митниці.

Керівниця делегації Сільвія Борковська розповіла, що основною метою цих поїздок було визначено спостереження за поточним потоком товарів і пасажирів для розробки низки заходів, що можуть прискорити та покращити процес перетину кордону. Вони будуть фінансуватися через Представництво ЄС в Україні. Серед пріоритетів нині – саме польський коридор ініціативи.

Читати ще: Модульні будівлі, ремонт тротуарів та дорожнього покриття: пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ модернізували

Особливе зацікавлення експертів у пункті пропуску «Ягодин» викликали нещодавно реалізований новаторський проєкт електронної черги, синхронізованої з автоматизованою системою зчитування номерних знаків, технологічні схеми пропуску вантажів, щодо яких виникають сумніви, проєкти планованої розбудови переходу.
«Ягодин» після проведеної за кошти американських платників податків модернізації нині має справді шикарний вигляд.
Керівник Волинської митниці Андрій Чаборай поділився з консультантами ЄС пропозиціями на коротко та довгострокові перспективи та подякував за підтримку України у цей вирішальний для держави час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пан Показати IP 26 Червня 2024 19:14
шо то нам дасть ?
Ддд Показати IP 26 Червня 2024 19:29
По 500 гривень теж в паспорт ложили щоб без притензій проїхати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus