USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95

План перемоги українцям покажуть лише частково. Єрмак назвав причину

Сьогодні 15:00
План перемоги України, запропонований Президентом Володимиром Зеленським, буде частково представлений для ознайомлення громадськості. Окремі його аспекти залишаться засекреченими через їхню конфіденційність.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у телемарафоні «Єдині новини», передають Українські новини.

Він зазначив, що, як і було обіцяно, після презентації плану західним партнерам, його буде оприлюднено для українців. Проте деякі частини документа залишаться закритими через їхній чутливий характер, аби не допустити витоку важливої інформації до російських окупантів.

«Все що стає публічним, чують не тільки у нас в країні, це чує і ворог. І тому, безумовно, деякі деталі цього плану є закритими. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території», – звернув увагу Єрмак.

Читати ще: «План перемоги»: Зеленський у США проситиме гарантії безпеки як у НАТО та сучасну зброю, – The Times

Також Єрмак висловив упевненість, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ «дуже розумний й часто краще за політиків розуміє ситуацію».

26 вересня Президент Володимир Зеленський зустрівся з Президентом США Джо Байденом у Білому домі та представив йому План перемоги України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
здивований Показати IP Сьогодні 15:44
Готуйтеся до шашликів....
x Показати IP Сьогодні 16:02
А нащо цим халопам щось знати Треба йти воювати
Патрiот Показати IP Сьогодні 16:52
Ахаха. Нам не потрiбно знати,нам за них гинути саме те.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus