USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Плакали люди й небо: на Ковельщині попрощалися з Героєм Миколою Харківцем

20 Жовтня 2023 18:08
Сьогодні Ратнівська громада попрощалася з загиблим Захисником Миколою Харківцем із села Здомишель.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

Стогін, плач та невимовний сум оповив усе село. Плакало і небо...

«Він був таким добряком», – чути з натовпу.

«Він до останнього подиху не втрачав віри в перемогу, за яку вірно боровся», – ледь вимовив побратим.
А материнське серце не витримувало, згорьована матір втрачала свідомість... Вона знайшла в собі сили благословити його на війну й трималася, поки не закрили домовину. Для неї світ потьмянів...
Микола Харківець – солдат-стрілець, який 16 лютого 2023 року був призваний за мобілізацією на військову службу. Він з багатодітної сім'ї, де троє братів і троє сестер. Його старший брат Василь сьогодні теж на війні захищає наше майбутнє. У двох одружених доньок полеглого Героя чоловіки теж воюють, один з них вважається безвісти зниклим. І в дружини загиблого Захисника рідний брат стоїть на захисті держави.
«Нехай Господь оберігає всю родину, а Матір Божа та Ангели-охоронці оберігають захисників від окупанта. Воїн Микола ангелом злетів увись, щоб оберігати свою сім'ю, свою родину, своїх побратимів та рідну Україну. Ми вічно пам'ятатимемо тебе, наш Воїне. Вічна Тобі шана і слава. Щирі співчуття родині. На жаль, не вистачає слів, щоб хоч трошки полегшити біль сім'ї...» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus