USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Півсотні загиблих та 69 зниклих: на річці Конго потонуло судно

10 Жовтня 2021 09:25
На річці Конго потонуло імпровізоване судно, щонайменше 51 людина загинула.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на France 24.

Зазначається, що окрім підтверджених жертв, ще 69 людей вважаються зниклими безвісти. За словами прессекретаря губернатора провінції Монгала Демократичної Республіки Конго Нестора Магбадо, вижили 39 людей. Він додав, що пошуково-рятувальні операції тривають, але зникають надії на те, що можна буде знайти більше тих, хто вижив.

Причиною аварії могла бути «перевантаженість, посилена поганою погодою» в нічний час. Провінційна влада оголосила триденний траур з понеділка.

Як повідомляється, причиною аварії могла бути «перевантаженість, підсилена поганою погодою» в нічний час.

Провінційна влада оголосила триденну жалобу з понеділка.

Аварії на суднах – звичайна справа в країні, оскільки судна часто перевантажені пасажирами і вантажами. Більшість пасажирів, які подорожують на суднах, також часто не носять рятувальних жилетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus