USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Північ Туреччини страждає від повеней та зсувів після сильних дощів

11 Серпня 2021 16:11
Нова хвиля сильних опадів охопила Чорноморський регіон на півночі Туреччини, що спричинило повені та зсуви в кількох населених пунктах.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Hurriyet.

У провінції Синоп кілька будинків обвалилися через зсуви, спричинені сильними зливами. Вода відносила автомобілі місцевих жителів. Інформації про постраждалих поки не надходило.

У провінції Бартин 10 серпня після сильних опадів повені затопили велику кількість будинків та підприємств.

Частина дороги, що з’єднує провінцію з Карабюком, обвалилася, а бульдозери врятували 20 людей, застряглих у своїх будинках. У провінції, яка найбільше постраждала від опадів, зникла безвісти жінка.

У провінції Кастамону раптові та сильні опади затопили підвали будівель. Раптовий зсув перекрив дорогу, що з’єднує центр міста Кастамону з районом Інеболу.

Влада попередила людей про повені та зсуви в різних частинах регіону, включаючи провінції Токат.

Тим часом Міністерство оборони оголосило, що через повінь у Синопі та Кастамону були розгорнуті два гелікоптери типу АС-532, що належать ВВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus