USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Піти на Луцьк чи на Рівне – це самогубство для окупантів, – Арестович

14 Березня 2022 12:03
Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович дав свої прогнози щодо дій противника на найближчий час.

Про це повідомляє Рівне Медіа.

Зокрема, він заспокоїв мешканців західних регіонів та зазначив, що російській армії не вистачать ресурсів, щоб атакувати ще один додатковий напрямок.

Читати ще: Волинський кордон укріплений настільки, що білорусам тут нічого не світить, – блогер

Крім того, Арестович спростував прогнози нападу на Київ.
«Нема сил у противника для наступу на Київ. І з лівого берега нема, і з правого. За моїми оцінками, Києву наразі нічого не загрожує. Різні видання можуть казати, що вони за 25 кілометрів до центру. Але вони ці 25 кілометрів не пройдуть ніколи», – говорить радник.
На його думку, російські командири скоріше направлять солдат туди, де у них вже намітився успіх, тобто у Маріуполь чи Миколаїв.

«Найгарячіші місця зараз – Маріуполь, зона ООС і Миколаїв. На більше сил окупантів не вистачить. Все це стосується і білоруських воєнних загроз: вони і так розпорошили сили на п'яти оперативних напрямках і не мають успіху на жодному. І додати шостий оперативний напрямок кудись на Луцьк або на Рівне – це взагалі самогубство для них», – зазначив Олексій Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus