USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Післязавтра могло виповнитися 31: на Волині попрощалися з героєм Петром Богданом

10 Липня 2022 20:58
Сьогодні на Ковельщині провели в останню путь героя Петра Богдана.

Про це повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Петро Богдан, який проживав у селі Ружин на Ковельщині, загинув 6 липня 2022 року під час виконання останнього бойового завдання біля населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області. 12 липня йому мав би виповнитися 31 рік.

«Було сьогодні всього багато: сонця, квітів, людей, сліз. Петро був молодим.

Був першим в усьому, що стосувалося громади: першим чистити ставок, майструвати годівниці на зиму для тварин... І першим – захищати свою землю, коли приходить ворог...

Бо, як цитують отці рядки зі Святого Письма – «Немає більшої любові над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх».

От і прийшли сьогодні всім миром, як кажуть, від старого й до малого, і стали на коліна. Друзі, рідні, односельці. Враження, що два села – Ружин і Городилець – злилися однією живою річкою жалоби.

Найважче було – бачити маленьких дітей, молоду дружину, батьків біля труни.

Але ця людська стіна, ця сила, яка сьогодні тримала небо над рідними, горе яких – безбережне, безкрає – дає надію встояти як окремій сім’ї. Так і всьому народу.

Ми є одне в одного. Це дуже багато. Просто безцінно. Бережімо сім’ї, які втратили найдорожчих. Розповідаймо дітям наших загиблих про їхніх татів і мамів. Так збережемо пам‘ять.

А як точка відліку розпочнеться з нашої перемоги – загоїмо рани й відбудуємо ту країну, за яку віддав життя і наш Петро Богдан...», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus