USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Після «бавовни» Росія почала виводити військову авіацію з Криму, – ЗМІ

26 Серпня 2022 17:28
Російським окупантам не сподобалася «бавовна» в окупованому Криму. Тому вони вирішили терміново виводити авіацію з півострова.

Як пишуть ЗМІ з посиланням на звіт НАТО, таким чином росія намагається запобігти подальшим атакам, передає 24 канал.

У звіті від 22 серпня зазначено, що росія вже перекинула 10 літаків, з них шість винищувачів СУ-35С, чотири перехоплювачі МіГ-31БМ.

За інформацією НАТО, на аеродромі у Бельбеку ще дислокуються 32 винищувачі росії. Більшість з них – це винищувачі СУ-27, а також модернізовані СУ-35С і МіГ-31БМ.

Також росія перекинула до Криму більше тактичних ракет класу «земля – повітря», щоб протистояти атакам, зокрема знищувати безпілотники.

Читати ще: Вибухи в Криму: повідомили, скільки літаків РФ знищено

«Українські БПЛА важко виявити російським системам ППО як цілі. Ця проблема поширена серед усіх сил, які Росія розгортає в Україні», – йдеться у повідомленні.

Також у НАТО вважають, що за вибухами в Криму стоять українські сили, які діють «у партизанському стилі».

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов зазначив, що саме у серпні в Криму почалися вибухи. До того на півострові було спокійно, а ці «хлопки» й стали переломним моментом у війні. Адже вони вдарили по розумінню росіян.

Громадяни держави-агресорки усвідомили, що насправді їхня армія не така вже й сильна, як вони уявляли, а розпіарена система ППО не так успішно працює.

«Зберегти захоплену українську територію ворог насправді не здатен. Люди, які приїжджали з росії до Криму і почувалися там господарями, нарешті зрозуміли, що триває війна і вони теж можуть постраждати від неї», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus