USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

Після 2060 року люди зможуть жити вдвічі довше, – вчені

31 Березня 2023 00:51
Дослідники заявили, що до кінця цього століття можна очікувати, що людина, яка народилася у 2060 році, буде жити до 130 років або навіть довше. І це дійсно вражаючий прорив.

Нові дослідження вчених були опубліковані у журналі Lancet, передає Nnews.


За словами вчених, це досягнення стане можливим завдяки значному збільшенню тривалості життя людей, які народжуються в наш час. Зокрема, у дослідженні зазначається, що життєвий вік найстаріших людей у світі продовжує зростати, і він може досягти 150-160 років найближчими десятиліттями. І хоча це може здатися неможливим, вчені мають підстави вважати, що це реально.

Однак на шляху до досягнення цієї мети ще є кілька складних завдань, які потрібно вирішити. Наприклад, важливо знайти ефективний спосіб запобігання виникненню хронічних захворювань, як-от рак, серцево-судинні захворювання та діабет, а також розробити нові методи лікування, які можуть продовжити тривалість життя.

Крім того, важливо розуміти, що збільшення тривалості життя може вплинути на різні сфери життя, як-то економіка, пенсійна система та зміни в розподілі ресурсів. Тому потрібно добре підготуватися до можливих змін та наслідків.

Звичайно, збільшення тривалості життя має свої плюси і мінуси. Однак у випадку успішного розв’язання всіх проблем, пов’язаних зі збільшенням тривалості життя, людство зможе отримати багато переваг. Наприклад, більше часу на відпочинок, подорожі, навчання та інші приємні заняття.

У будь-якому випадку важливо зазначити, що збільшення тривалості життя є великим досягненням науки та медицини. Це може стати однією з головних цілей та завдань людства у наступні десятиліття. Тому потрібно продовжувати дослідження та розвивати нові методи лікування, які дозволять людям жити довше та бути здоровими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Alex Показати IP 31 Березня 2023 11:38
Не про Україну... У нас 60 для чоловіків максимум...
скептик до Alex Показати IP 31 Березня 2023 12:12
не хвилюйся. це про Японію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus