USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Пішов у магазин та день блукав: у Луцьку допомогли дістатися додому 84-річному чоловіку

2 Серпня 2023 22:32
1 серпня на лінію 102 зателефонувала небайдужа громадянка та повідомила, що на проспекті Волі у Луцьку перебуває чоловік старшого віку, який не знає, як дістатися додому.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

На місце вирушили патрульні. Їм вдалося дізнатися особисті дані та адресу місця проживання дідуся. Його доставили додому, де на старенького чекала родичка.

Виявилося, що чоловіку – 84 роки, напередодні він пішов у магазин за продуктами, але заблукав і не зміг повернутися до оселі самотужки.
«Дякуємо за добре серце громадянці, яка, помітивши дідуся, не пройшла повз і зателефонувала в поліцію. Закликаємо усіх брати приклад з жінки та в разі схожої ситуації діяти таким же чином. Ваша небайдужість може врятувати комусь життя!» – наголошують патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus