USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Пішов по березовий сік із патронами в кишенях: волинянина судили за незаконне зберігання боєприпасів

13 Липня 2024 22:06
Волинянина зловили з повними кишенями патронів, які він незаконно придбав та зберігав. За це чоловік ледь не потрапив у в’язницю на три роки.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду.

У березні 2024 року Володимир С. неподалік центрального госпрозрахункового ринку Нововолинська придбав у невстановленої особи 76 патронів. Потому він залишив їх на зберігання у квартирі.

Але вже 1 квітня 2024 року чоловіка з патронами в кишенях виявили на трасі поблизу селища Благодатне. Працівники поліції вилучили боєприпаси, з яких 26 були спортивними револьверними, а 50 – спортивно-мисливськими. Усі придатні для стрільби.

Читати ще: Солдат з Волині привіз додому боєприпаси з війни: суд призначив йому іспитовий строк

Обвинувачений свою провину в незаконному придбанні і зберіганні боєприпасів повністю визнав. Причину, з якої купив ці патрони, пояснити не міг. Зі слів чоловік, у день затримання пішов у ліс по березовий сік, надягнувши куртку з боєприпасами в кишені. Коли повертався, його зупинили поліцейські.

Суд визнав Володимира С. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України. Йому призначили позбавлення волі на 3,5 року, яке замінили двома роками іспитового строку.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Липня 2024 22:31
Посміявся! Чисто випадково вдів куртку із патронами в кишені (не помітив) і чисто випадково саме його із сотні людей із березовим соком затримали. Одні випадковості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus