USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Пішов із дому і не повернувся: у Ковелі розшукали 13-річного хлопця

11 Січня 2022 13:36
Сьогодні близько 10 години до Ковельського районного управління поліції надійшла заява 38-річної ковельчанки про зникнення 13-річного сина. Жінка повідомила, що хлопець пішов з дому в післяобідню пору 10 січня.

На пошуки неповнолітнього відразу було орієнтовано усі наряди поліції, інформує пресслужба поліції Волині. Його місцезнаходження вдалося встановити менш ніж за годину від надходження повідомлення. Поліцейські помітили хлопця на Привокзальній площі у Ковелі.

Зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

З юнаком правоохоронці провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Батьки неповнолітнього будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 11 Січня 2022 17:40
Покласти через коліно і добре "помасажувати"... бо в 13 років - зарано... А краще, не варто робити "досліди" над психікою батьків та близьких - ніколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus