USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Пішла з дому, бо посварилася з братом: зниклу на Волині дівчину розшукали на Одещині

15 Грудня 2020 15:36
14-річну жительку Луцька правоохоронці розшукали за 800 кілометрів від дому – у Чорноморську.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Про зникнення доньки її мати повідомила луцьким поліцейським 11 грудня, за дві доби після втечі дитини. Зі слів жінки, дівчинка не вперше йде з дому, але правоохоронців вона про це раніше не сповіщала, бо та завжди поверталася за декілька годин. Цього ж разу ситуація затягнулася.

Вжитими заходами волинські поліцейські встановили маршрут пересування розшукуваної і з’ясували, що вона сіла у фуру дальнобійника, з яким, імовірніше, дісталася до портового містечка на Одещині – Чорноморська. Про свої здогади вони одразу повідомили тамтешнім поліцейським, і ті негайно підключилися до пошуків дитини.

Маючи лише опис вантажівки та водія, поліцейські перевірили десятки фур, що прибули в місто, і врешті їхні зусилля увінчалися успіхом. 12 грудня поліцейські сповістили організаторам розшуку, що знайшли дитину.
Поки за дівчиною їхали рідні, про неї подбали ювенали. Їм вона пояснила, що пішла з дому, бо посварилася зі старшим братом, але вона більше ніколи так не буде чинити, бо розуміє, якого лиха могла наробити і собі, і мамі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йо* Показати IP 15 Грудня 2020 16:01
Нормальна відмазка у дівулі, що б в фурах "покататись".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus