USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Пішла з бабусею по ягоди: на Волині 11-річна дівчинка заблукала в лісі

10 Липня 2023 18:36
«Трасою йде самотня дівчинка», – таке повідомлення днями, в ранкову пору, надійшло на лінію 102 від водія-далекобійника, який їхав дорогою Київ – Ковель – Ягодин та став очевидцем такої картини.

Заявник повідомив, де саме рухається дитина та як виглядає, однак чекати правоохоронців на місці не міг, бо дуже поспішав. Інформацію передали ковельським патрульним Альоні Савчук, Сергію Ковалю та Богдану Миронюку. Інспектори негайно вирушили на пошуки дитини, і, проїхавши близько 10 кілометрів, їм таки вдалося знайти дівчинку, інформує патрульна поліція Волині.

Маленька громадянка розповіла, що їй 11 років, мешкає в населеному пункті Маневичі. Зранку вона пішла з бабусею у ліс збирати ягоди й заблукала, однак невдовзі змогла вийти на трасу і саме прямувала додому.

Патрульні попіклувалися про дівчинку, нагодували її та відвезли за місцем проживання. Там на неї чекала мама, яка зателефонувала бабусі та повідомила, що онучка вже вдома. З рідними дитини поліцейські провели профілактичну бесіду, щоб у майбутньому таких випадків більше не трапилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus