USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.75 10.90

Пілотуватимуть нову модель дошкільної освіти: при МОН відкриють дитсадок

Сьогодні 06:17
Наприкінці жовтня при Міністерстві освіти і науки України відкриється дитсадок для дітей співробітників. Вони зможуть перебувати під наглядом вихователів, поки їхні батьки працюють. Це стане першим кроком у випробуванні нової моделі дошкільної освіти.

Про це розповіла заступниця міністра Євгенія Смірнова, передає УП. Життя.

За її словами, основна ідея проєкту полягає в створенні так званих дошкільних осередків, які можуть працювати при різних установах – при міністерствах, бібліотеках та бізнес-центрах.

«Перевага осередків у тому, що для них не потрібна окрема велика будівля, якщо в громаді мало дітей. А роботодавці можуть відкривати дошкільні осередки, аби залучити на роботу мам і тат малечі», – підкреслила Смірнова.

Читати ще: Українські школярі навчатимуться 12 років, а не 11. Коли зміни набудуть чинності

Вона зазначила, що уже визначено кілька громад, де в межах цього проєкту з'являться перші пілотні заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus